Οι βίλες αυτές με το ταιριαστό όνομα ενός θεού του ηλίου, παιδιού του Ουρανού και της Γης, συνδυάζουν στοιχεία της ελληνικής μυθολογίας. Τι καλύτερο από το να περάσετε τις διακοπές σας σε αυτό το ήσυχο νησί μένοντας σε μια από τις δύο όμορφες βίλες με την καλόγουστη διακόσμησή τους σε ελληνικό στυλ! Τα ονόματά τους είναι Ήλιος και Σελήνη - παιδιά του Υπερίωνα.

Οι βίλες είναι μοντέρνου σχεδιασμού και παρέχουν ευκολίες πρώτης κατηγορίας. Έχοντας θέα το χωριό της Αγίας Πελαγίας με τη μεγάλη αμμώδη παραλία και τις παραδοσιακές του ταβέρνες, οι βίλες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον κλειστό κόλπο της Λυγαριάς. Μπορείτε να απολαύσετε ρομαντικές και γλυκές καλοκαιρινές βραδιές στον κήπο με ψησταριά, καθώς ο ήλιος δύει και οι ταβέρνες αρχίζουν να φωτίζονται.

Η τοποθεσία τους είναι ιδανική για άμεση και εύκολη πρόσβαση στην εθνική οδό, η οποία σας οδηγεί από τη μια μεριά στην πόλη του Ηρακλείου και το αεροδρόμιό της (απόσταση 20') και από την άλλη στη δυτική πλευρά του νησιού, περνώντας από τις πόλεις Ρεθύμνου και Χανίων με προορισμό το Καστέλι.

Hyperion Villas in Heraklion - Villa von privat